Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s avokádem, broskví a balkánem)

Celý recept

2

Energie1 338 kJ / 320 kcal
Bílkoviny7,50 g
– z toho živočišné bílkoviny7,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky30,90 g
– nasycené9,36 g
– nenasycené21,09 g
–– mononenasycené18,37 g
–– polynenasycené2,72 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 1,00 g
Sůl2,50 g
Sacharidy2,89 g
– cukry1,65 g
––– laktóza0,75 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1/2 1/2 bílé části pórku Pórek čerstvý
1 1 broskvový kompot (stačí 1 broskev) Broskev zavařená
5 dkg 5 dkg balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 50 g
1 1 avokádo Avokádo čerstvé
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
drcený barevný pepř Pepř barevný
špetka špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.