Nutriční hodnoty (Játrový Hermelín)
Celý recept
Energie | 3 023 kJ / 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 45,89 g |
– nasycené | 23,54 g |
– nenasycené | 17,06 g |
–– mononenasycené | 14,41 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,73 g |
Sacharidy | 8,88 g |
– cukry | 4,58 g |
––– laktóza | 4,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kus 1 kus jakéhokoliv druhu Hermelínu | Hermelín | 100 g |
150 g 150 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 150 g |
50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
provensálské koření, cca 2 špetky špetky | ||
pepř | Pepř černý | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
několik kapek několik kapek kečupu | Kečup sladký | |
tekuté chilli koření | Chilli paprička mletá | |
2 kolečka 2 kolečka šunky nebo šunkového salámu | Šunka vepřová vařená | |
olej | Olej řepkový |