Nutriční hodnoty (Jahodová polévka)
Celý recept
Energie | 5 798 kJ / 1 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 25,00 g |
– nasycené | 14,40 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 6,40 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 95 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 267,60 g |
– cukry | 267,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jahod | Jahody čerstvé | 1000 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 dl 2 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 litr 1 litr horké vody | Voda | 1000 ml |