Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodová polévka)

Celý recept

Energie5 798 kJ / 1 386 kcal
Bílkoviny12,60 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky25,00 g
– nasycené14,40 g
– nenasycené9,00 g
–– mononenasycené6,40 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,30 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 95 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy267,60 g
– cukry267,60 g
––– laktóza7,60 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jahod Jahody čerstvé 1000 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
2 dl 2 dl kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 litr 1 litr horké vody Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.