Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná polévka)

Celý recept

Energie3 689 kJ / 882 kcal
Bílkoviny5,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky2,81 g
– nasycené0,94 g
– nenasycené1,21 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,20 g
Vláknina20,07 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 27 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy199,00 g
– cukry171,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
1 1 houska Houska pšeničná
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce rýže Rýže bílá 30 g
skořice Skořice ceylonská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.