Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh po florentinsku)

Celý recept

2

Energie4 441 kJ / 1 062 kcal
Bílkoviny18,94 g
– z toho živočišné bílkoviny6,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,64 g
Tuky96,85 g
– nasycené48,44 g
– nenasycené46,12 g
–– mononenasycené39,11 g
–– polynenasycené7,01 g
––– omega 30,20 g
Vláknina15,94 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,90 g
Sacharidy22,90 g
– cukry10,02 g
––– laktóza3,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g listového špenátu Špenát čerstvý 400 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 pstruzi Pstruh
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské
bílé víno Víno bílé suché
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.