Nutriční hodnoty (Rychlá jednoduchá buchta s broskvemi a kakaem)
Celý recept
Energie | 17 841 kJ / 4 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 155,49 g |
– nasycené | 16,84 g |
– nenasycené | 125,08 g |
–– mononenasycené | 88,40 g |
–– polynenasycené | 36,68 g |
––– omega 3 | 10,35 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 626,29 g |
– cukry | 269,19 g |
––– laktóza | 9,19 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
cca 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky ( nebo hladké ) | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
Prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
Vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
cca 3/4 hrnku cca 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
kakao na posypání (nemusí být) | Kakao prášek |