Nutriční hodnoty (Broskvové červánky)
Celý recept
1 plech
Energie | 25 344 kJ / 6 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,37 g |
Tuky | 256,60 g |
– nasycené | 143,44 g |
– nenasycené | 94,68 g |
–– mononenasycené | 81,26 g |
–– polynenasycené | 13,42 g |
––– omega 3 | 1,38 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 2,19 g |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 819,06 g |
– cukry | 488,06 g |
––– laktóza | 9,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
180 g 180 g moučkového cukru | Cukr bílý | 180 g |
220 g 220 g másla | Máslo kravské | 220 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
800 g 800 g tvrdších broskví | Dužina broskve čerstvá | 800 g |
700 ml 700 ml broskvového džusu | Džus broskvový | 700 ml |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
130 g 130 g cukru krystal | Cukr bílý | 130 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |