Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvové červánky)

Celý recept

1 plech

Energie25 344 kJ / 6 057 kcal
Bílkoviny107,59 g
– z toho živočišné bílkoviny59,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,37 g
Tuky256,60 g
– nasycené143,44 g
– nenasycené94,68 g
–– mononenasycené81,26 g
–– polynenasycené13,42 g
––– omega 31,38 g
Vláknina20,70 g
Cholesterol 2,19 g
Sodík 790 mg
Sůl1,46 g
Sacharidy819,06 g
– cukry488,06 g
––– laktóza9,36 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
180 g 180 g moučkového cukru Cukr bílý 180 g
220 g 220 g másla Máslo kravské 220 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
800 g 800 g tvrdších broskví Dužina broskve čerstvá 800 g
700 ml 700 ml broskvového džusu Džus broskvový 700 ml
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
130 g 130 g cukru krystal Cukr bílý 130 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.