Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem)

Celý recept

1

Energie6 667 kJ / 1 593 kcal
Bílkoviny218,28 g
– z toho živočišné bílkoviny217,78 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky77,88 g
– nasycené40,02 g
– nenasycené30,54 g
–– mononenasycené23,23 g
–– polynenasycené7,30 g
––– omega 30,77 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 995 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy4,14 g
– cukry2,44 g
––– laktóza0,44 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g předního hovězího s kostí Kost hovězí 700 g
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
1/3 1/3 hermelínu Hermelín 33.33333432674408 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
několik několik zrnek celého koriandru Koriandr semena
několik několik zrnek nového koření Nové koření
několik několik zrnek černého pepře Pepř černý
kmín Kmín
libeček Libeček čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
celerová nať Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
maggi (nemusí být) Polévkové koření tekuté
3,5 l 3,5 l vody Voda 3500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.