Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makovo-mandlový moučník se svěží polevou)

Celý recept

Energie20 245 kJ / 4 839 kcal
Bílkoviny117,35 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny82,81 g
Tuky234,24 g
– nasycené24,02 g
– nenasycené183,48 g
–– mononenasycené101,78 g
–– polynenasycené81,70 g
––– omega 310,83 g
Vláknina43,13 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 416 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy543,73 g
– cukry149,13 g
––– laktóza12,25 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3/4 hrnku 3/4 hrnku mletého máku Mák modrý mletý 187.5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
2 2 polévkové lžíce mandlových lupínků Mandle loupané
1 1 polévková lžíce jahodového výběrového džemu Džem ze směsi ovoce
1 1 polévková lžíce rumové tresti nebo rumu Aroma rumové
cukr moučka Cukr bílý
1 1 polévková lžíce jahodového džemu Marmeláda jahodová
voda Voda
citrón Citrón čerstvý
čokoláda na vaření Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.