Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fofr oběd z tlakáče)

Celý recept

2 porce

Energie4 945 kJ / 1 182 kcal
Bílkoviny15,41 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,91 g
Tuky85,58 g
– nasycené41,26 g
– nenasycené42,86 g
–– mononenasycené36,40 g
–– polynenasycené6,46 g
––– omega 30,13 g
Vláknina18,72 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,64 g
Sůl4,00 g
Sacharidy80,90 g
– cukry22,76 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 uzená kuřecí stehna Stehno kuřecí s kůží uzené
6 6 středně velkých brambor Brambor zimní 300 g
100 g 100 g slaniny (farmářské, anglické, uzeného špeku...) Špek 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 kapie (nebo jiná čerstvá paprika) Paprika červená čerstvá 250 g
4 stroužky 4 stroužky českého česneku Česnek čerstvý 28 g
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
grilovací koření Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.