Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrový sýr smažený v trojobalu)

Celý recept

Energie2 031 kJ / 485 kcal
Bílkoviny19,98 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,30 g
Tuky9,31 g
– nasycené2,17 g
– nenasycené4,55 g
–– mononenasycené3,02 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,05 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 640 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy78,30 g
– cukry5,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 plátky 3 plátky játrového sýra Paštika játrová
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
6 lžic 6 lžic strouhanky Strouhanka pšeničná 90 g
olej na smažení Olej řepkový
ledový salát Salát ledový čerstvý
rajčata Rajče červené čerstvé
žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.