Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem)

Celý recept

Energie1 210 kJ / 289 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky1,35 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,65 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,15 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy49,25 g
– cukry37,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 paprikové Hermelíny Hermelín
2 2 bylinkové Hermelíny Hermelín
2 2 Hermelíny s pepřem Hermelín
2 2 smetanové Hermelíny Hermelín
2 balíčky 2 balíčky Pikant fix nebo Labeto (složení je totéž)
1/2 sáčku 1/2 sáčku koriandru Koriandr semena
30 kuliček 30 kuliček hořčičného semínka Hořčice žlutá semena
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
20 kuliček 20 kuliček barevného pepře Pepř barevný
10 ks 10 ks hřebíčku Hřebíček
2 ks 2 ks bobkového listu Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
snítka snítka rozmarýnu - lze vynechat Rozmarýn sušený
špetka špetka libečku - lze vynechat Libeček čerstvý
snítka snítka máty - lze vynechat Máta peprná list čerstvá
špetka špetka meduňky - lze vynechat Máta peprná list čerstvá
300 ml 300 ml octa Ocet lihový 300 ml
500 g 500 g červeného rybízu (lze zkombinovat 1/2 na 1/2 i s bílým), lze zcela nahradit nebo i kombinovat s brusinkami jak sušenými, tak i kompotovanými Rybíz červený čerstvý 500 g
20 20 ks kuliček hroznového vína (můžeme zkombinovat 10 kuliček zeleného a 10 kuliček červeného vína) Hroznové víno čerstvé
vody celkem 3 litry Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.