Nutriční hodnoty (Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem)
Celý recept
Energie | 1 210 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 1,35 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,65 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 28,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 49,25 g |
– cukry | 37,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 paprikové Hermelíny | Hermelín | |
2 2 bylinkové Hermelíny | Hermelín | |
2 2 Hermelíny s pepřem | Hermelín | |
2 2 smetanové Hermelíny | Hermelín | |
2 balíčky 2 balíčky Pikant fix nebo Labeto (složení je totéž) | ||
1/2 sáčku 1/2 sáčku koriandru | Koriandr semena | |
30 kuliček 30 kuliček hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
20 kuliček 20 kuliček barevného pepře | Pepř barevný | |
10 ks 10 ks hřebíčku | Hřebíček | |
2 ks 2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
snítka snítka rozmarýnu - lze vynechat | Rozmarýn sušený | |
špetka špetka libečku - lze vynechat | Libeček čerstvý | |
snítka snítka máty - lze vynechat | Máta peprná list čerstvá | |
špetka špetka meduňky - lze vynechat | Máta peprná list čerstvá | |
300 ml 300 ml octa | Ocet lihový | 300 ml |
500 g 500 g červeného rybízu (lze zkombinovat 1/2 na 1/2 i s bílým), lze zcela nahradit nebo i kombinovat s brusinkami jak sušenými, tak i kompotovanými | Rybíz červený čerstvý | 500 g |
20 20 ks kuliček hroznového vína (můžeme zkombinovat 10 kuliček zeleného a 10 kuliček červeného vína) | Hroznové víno čerstvé | |
vody celkem 3 litry | Voda | |