Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hroznový chlebokoláč)

Celý recept

Energie15 456 kJ / 3 694 kcal
Bílkoviny61,10 g
– z toho živočišné bílkoviny5,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,00 g
Tuky13,25 g
– nasycené3,50 g
– nenasycené5,81 g
–– mononenasycené1,65 g
–– polynenasycené4,16 g
––– omega 30,52 g
Vláknina67,50 g
Cholesterol 9 mg
Sodík 173 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy798,85 g
– cukry588,35 g
––– laktóza7,35 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hroznů Hroznové víno čerstvé 500 g
500 g 500 g rozinek Rozinky 500 g
sladké víno podle potřeby na rozinky Rozinky
150 ml 150 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
2 lžičky 2 lžičky sušených kvasnic Droždí sušené 10 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.