Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s křenem a jablky)
Celý recept
Energie | 7 844 kJ / 1 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 182,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 125,90 g |
– nasycené | 53,21 g |
– nenasycené | 64,20 g |
–– mononenasycené | 51,31 g |
–– polynenasycené | 12,89 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 3,95 g |
Sůl | 9,70 g |
Sacharidy | 2,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
70 dkg 70 dkg vepřové plece (libové krkovice) upravené na závitky | Vepřová plec | 700 g |
čerstvý smetanový sýr | Sýr tavený | |
10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
10 dkg 10 dkg sušené šunky | Pršut | 100 g |
strouhaný čerstvý křen | Křen čerstvý | |
jablka | Jablko čerstvé | |
smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |