Nutriční hodnoty (Krkovička na řapíkatém celeru s olivami)
Celý recept
Energie | 1 380 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,44 g |
Tuky | 3,25 g |
– nasycené | 0,87 g |
– nenasycené | 2,20 g |
–– mononenasycené | 0,64 g |
–– polynenasycené | 1,57 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 49,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 35,22 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 sáček 1 sáček zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
koření Gyros | Provensálské koření | |
koření Čubrica | Čubrica | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 kalíšek 1 kalíšek vývaru | Vývar hovězí |