Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehly s králičím a kuřecím masem, klobáskou a zeleninkou)

Celý recept

Energie6 590 kJ / 1 575 kcal
Bílkoviny232,64 g
– z toho živočišné bílkoviny225,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,72 g
Tuky46,70 g
– nasycené21,44 g
– nenasycené23,77 g
–– mononenasycené11,59 g
–– polynenasycené12,18 g
––– omega 31,33 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 672 mg
Sodík 4,46 g
Sůl10,31 g
Sacharidy51,45 g
– cukry25,05 g
––– laktóza1,63 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g králičích filetů Králík filet 250 g
450 g 450 g kuřecích prsíček Kuře prso 450 g
2 nožičky 2 nožičky ostravské klobásy Klobása 440 g
2 2 rajčátka Rajče červené čerstvé 120 g
4 4 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 větsí cibule Cibule čerstvá 140 g
2 cm 2 cm kořene čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
1 PL 1 PL hořčice Hořčice plnotučná 15 g
olej Olej řepkový
rozmarýn Rozmarýn sušený
česnek Česnek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 40 ml
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
citrón Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.