Nutriční hodnoty (Vepřový guláš v pomalém hrnci)
Celý recept
Energie | 770 kJ / 184 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,23 g |
Tuky | 15,52 g |
– nasycené | 7,31 g |
– nenasycené | 8,01 g |
–– mononenasycené | 6,35 g |
–– polynenasycené | 1,65 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,05 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové maso (měla jsem krkovičku) | Vepřová kýta | |
1 1 cibule (velká) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
gulášové koření | Koření Argentina | |
koření Čaraka | Koření Argentina | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
vývar (v mističce) | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hladká mouka (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká |