Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupovník)

Celý recept

Energie8 424 kJ / 2 014 kcal
Bílkoviny48,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,98 g
Tuky11,11 g
– nasycené2,60 g
– nenasycené8,12 g
–– mononenasycené1,62 g
–– polynenasycené6,49 g
––– omega 30,50 g
Vláknina53,19 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy405,35 g
– cukry31,29 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g uvařených krup Kroupy ječné 500 g
400 g 400 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 400 g
1 1 klobáska Klobása
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
trocha trocha mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.