Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský citrónový koláč)

Celý recept

Energie35 414 kJ / 8 464 kcal
Bílkoviny172,10 g
– z toho živočišné bílkoviny93,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny78,20 g
Tuky379,53 g
– nasycené202,80 g
– nenasycené144,24 g
–– mononenasycené121,16 g
–– polynenasycené23,08 g
––– omega 32,31 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 3,93 g
Sodík 966 mg
Sůl2,76 g
Sacharidy1 079,79 g
– cukry586,00 g
––– laktóza40,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
300 g 300 g másla Máslo kravské 300 g
300 g 300 g cukru moučky Cukr bílý 300 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
vanilková esence Aroma vanilkové
citrónová kůra (nebo limetková) Citronová kúra čerstvá
800 ml 800 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 800 ml
200 ml 200 ml citrónové šťávy Šťáva z citrónu 200 ml
1 1 vanilkový lusk Vanilkové lusky
200 g 200 g žloutků Vaječný žloutek 200 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
piniové oříšky (nebo mandle) Piniové ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.