Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Litý koláč s ovocem a drobenkou-DIA verze)

Celý recept

Energie6 623 kJ / 1 583 kcal
Bílkoviny37,17 g
– z toho živočišné bílkoviny12,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,24 g
Tuky53,90 g
– nasycené14,13 g
– nenasycené36,08 g
–– mononenasycené24,58 g
–– polynenasycené11,50 g
––– omega 30,74 g
Vláknina12,78 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 298 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy200,93 g
– cukry42,73 g
––– laktóza6,13 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
50 g 50 g tuku -(Hera, nebo nějaký tuk na pečení) Margarín 50 g
40 g 40 g Sorbitu (nebo jiného umělého sladidla) E420 - Sorbitol 40 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku Kypřící prášek 6 g
např. 360 g 360 g meruňěk (nebo 280g rybízu, já použila černý rybíz a jedno jablko) Dužina meruňky čerstvá 360 g
tuk Margarín
mouku na vymazání a vysypání formy Mouka pšeničná hladká
30 g 30 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 30 g
20 g 20 g tuku Margarín 20 g
10 g 10 g Sorbitu E420 - Sorbitol 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.