Nutriční hodnoty (Vepřová zázvorová pečeně)
Celý recept
Energie | 5 473 kJ / 1 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
Tuky | 34,04 g |
– nasycené | 8,03 g |
– nenasycené | 17,81 g |
–– mononenasycené | 14,62 g |
–– polynenasycené | 3,19 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 14,13 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 31,45 g |
– cukry | 5,54 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g vepřového masa (měla jsem plec) | Vepřová kýta | 1000 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 lžíce 1 lžíce celého kmínu | Kmín | 15 g |
1 1 vodorovná lžíce zázvoru | Zázvor sušený | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda |