Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová zázvorová pečeně)

Celý recept

Energie5 473 kJ / 1 308 kcal
Bílkoviny215,40 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky34,04 g
– nasycené8,03 g
– nenasycené17,81 g
–– mononenasycené14,62 g
–– polynenasycené3,19 g
––– omega 30,11 g
Vláknina14,13 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 536 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy31,45 g
– cukry5,54 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g vepřového masa (měla jsem plec) Vepřová kýta 1000 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1 lžíce 1 lžíce celého kmínu Kmín 15 g
1 1 vodorovná lžíce zázvoru Zázvor sušený
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.