Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková bábovka s pudinkem)

Celý recept

10

Energie15 142 kJ / 3 619 kcal
Bílkoviny47,22 g
– z toho živočišné bílkoviny15,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,60 g
Tuky167,99 g
– nasycené14,53 g
– nenasycené141,91 g
–– mononenasycené99,89 g
–– polynenasycené42,02 g
––– omega 312,46 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 466 mg
Sodík 318 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy469,86 g
– cukry243,33 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g nahrubo nastrouhaná jablka Jablko čerstvé 400 g
300 g 300 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 300 g
200 g 200 g cukr Cukr bílý 200 g
2 ks 2 ks vejce Vejce slepičí 126 g
1 ks 1 ks prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 ks 1 ks pudinkový prášek karamelový Puding v prášku
150 ml 150 ml olej Olej řepkový 150 ml
dle chuti rozinky Rozinky
podle potřeby mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.