Nutriční hodnoty (Italský dýňový bochník)
Celý recept
Energie | 16 951 kJ / 4 051 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,68 g |
Tuky | 92,61 g |
– nasycené | 11,68 g |
– nenasycené | 69,51 g |
–– mononenasycené | 48,77 g |
–– polynenasycené | 20,74 g |
––– omega 3 | 5,21 g |
Vláknina | 40,12 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 393 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 700,90 g |
– cukry | 309,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g oranžové dýně | Dýně čerstvá | 600 g |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kardamomu | Kardamom prášek | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku | Hřebíček | 2.5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru | Cukr bílý | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |