Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský dýňový bochník)

Celý recept

Energie16 951 kJ / 4 051 kcal
Bílkoviny84,72 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,68 g
Tuky92,61 g
– nasycené11,68 g
– nenasycené69,51 g
–– mononenasycené48,77 g
–– polynenasycené20,74 g
––– omega 35,21 g
Vláknina40,12 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 393 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy700,90 g
– cukry309,75 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g oranžové dýně Dýně čerstvá 600 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kardamomu Kardamom prášek 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 2.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 hrnek 1 hrnek krystalového cukru Cukr bílý 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.