Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak z vepřové kotlety s krustičkou)

Celý recept

Energie1 613 kJ / 386 kcal
Bílkoviny12,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,26 g
Tuky3,32 g
– nasycené0,67 g
– nenasycené1,93 g
–– mononenasycené0,62 g
–– polynenasycené1,31 g
––– omega 30,04 g
Vláknina27,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 537 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy62,98 g
– cukry23,52 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky toastového chleba Toast pšeničný tmavý 80 g
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
2 snítky 2 snítky tymiánu Tymián sušený
2 snítky 2 snítky petrželky Petržel nať čerstvá
2 snítky 2 snítky bazalky Bazalka čerstvá
1 1 citron (kůra i šťáva) Citrón čerstvý 90 g
500 g 500 g cherry rajčátek Rajčata cherry 500 g
balzamikový ocet Ocet balsamikový bílý
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.