Nutriční hodnoty (Steak z vepřové kotlety s krustičkou)
Celý recept
Energie | 1 613 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,26 g |
Tuky | 3,32 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 1,93 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 1,31 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 27,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 62,98 g |
– cukry | 23,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 80 g |
4 plátky 4 plátky vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
2 snítky 2 snítky petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 snítky 2 snítky bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 1 citron (kůra i šťáva) | Citrón čerstvý | 90 g |
500 g 500 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 500 g |
balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |