Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldová bábovka s mákem a vlašskými ořechy)

Celý recept

Energie19 984 kJ / 4 776 kcal
Bílkoviny99,43 g
– z toho živočišné bílkoviny37,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,84 g
Tuky287,50 g
– nasycené40,71 g
– nenasycené216,53 g
–– mononenasycené113,88 g
–– polynenasycené102,65 g
––– omega 312,10 g
Vláknina64,65 g
Cholesterol 826 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,42 g
Sacharidy416,10 g
– cukry170,65 g
––– laktóza16,45 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
270 g 270 g špaldová celozrnná hladká mouka Mouka špaldová celozrnná hladká 270 g
90 g 90 g cukr krupice Cukr bílý 90 g
20 g 20 g Vanilkový cukr Cukr vanilkový 20 g
350 ml 350 ml Čerstvé Bio plnotučné mléko Mléko kravské plnotučné 3,5% 350 ml
125 ml 125 ml Olivový olej vhodný pro teplenou úpravu Olej olivový 125 ml
3 3 Vejce Vejce slepičí 210 g
150 g 150 g Vlašské ořechy Vlašské ořechy 150 g
65 g 65 g mák mletý Mák modrý 65 g
2 2 velké zralé banány Banán čerstvý 180 g
18 g 18 g Kypřící prášek bez fosfátů Kypřící prášek bez fosfátů 18 g
Tuk na vymazání formy Margarín
Hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
Glukopur (hroznový cukr na posypání hotové bábovky)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.