Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová bábovka)

Celý recept

Energie20 920 kJ / 5 000 kcal
Bílkoviny99,25 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,89 g
Tuky89,29 g
– nasycené11,15 g
– nenasycené68,35 g
–– mononenasycené46,38 g
–– polynenasycené21,97 g
––– omega 35,18 g
Vláknina40,53 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,61 g
Sůl0,90 g
Sacharidy930,55 g
– cukry349,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g dýně Dýně čerstvá 450 g
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 750 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžičky 2 lžičky skořice Skořice ceylonská 16 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 lžička 1 lžička mletého nového koření Nové koření mleté 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletých hřebíčků Hřebíček 2.5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku javorového sirupu ( alebo potrebné množstvo mlieka ) Sirup javorový 125 ml
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.