Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moučníček plný ovoce)

Celý recept

Energie20 436 kJ / 4 884 kcal
Bílkoviny87,99 g
– z toho živočišné bílkoviny50,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,07 g
Tuky208,96 g
– nasycené114,55 g
– nenasycené85,74 g
–– mononenasycené72,61 g
–– polynenasycené13,13 g
––– omega 32,50 g
Vláknina18,05 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 656 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy653,94 g
– cukry354,74 g
––– laktóza47,99 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
200-250 g 200-250 g jemného krystalového cukru Cukr bílý 225 g
3 3 velké lžíce kakaa Kakao prášek
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
80 g 80 g rozpuštěného másla (nebo Hery) Máslo kravské 80 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 3 broskve (nebo úměrně jiného ovoce). Dužina broskve čerstvá
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
700 ml 700 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa Kakao prášek 37.5 g
100 g 100 g másla (Hery) Máslo kravské 100 g
3 lžíce 3 lžíce krystalového jemného cukru Cukr bílý 75 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3-4 3-4 broskve Dužina broskve čerstvá
1-2 1-2 šlehačky Šlehačka 35%
1-2 1-2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
čokoláda -nemusí být Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.