Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzské kuře na smetaně a bílém víně)

Celý recept

4

Energie11 846 kJ / 2 831 kcal
Bílkoviny336,93 g
– z toho živočišné bílkoviny333,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,34 g
Tuky146,26 g
– nasycené76,33 g
– nenasycené65,68 g
–– mononenasycené54,96 g
–– polynenasycené10,72 g
––– omega 33,18 g
Vláknina2,56 g
Cholesterol 987 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,03 g
Sacharidy25,54 g
– cukry4,12 g
––– laktóza2,34 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
100 g 100 g anglické slaniny (tenké plátky) Anglická slanina 100 g
8 8 šalotek Šalotka čerstvá
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
hrst hrst čerstvých hříbků nebo mražených hříbků( nakrájených na plátky) Hřib čerstvý
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
70 ml 70 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 70 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2-3 snítky 2-3 snítky čerstvého tymiánu nebo v oleji naložené větvičky tymiánu Tymián čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.