Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové ragú s hlívou)

Celý recept

Energie3 217 kJ / 769 kcal
Bílkoviny26,35 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,55 g
Tuky14,89 g
– nasycené8,84 g
– nenasycené4,64 g
–– mononenasycené3,73 g
–– polynenasycené0,91 g
––– omega 30,10 g
Vláknina56,86 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 92 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy109,10 g
– cukry49,48 g
––– laktóza3,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg oranžové dýně Dýně čerstvá 1000 g
kousek kousek čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
1 dl 1 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
3 - 4 3 - 4 špekáčky Špekáček
250 g 250 g hlívy Hlíva ústřičná syrová 250 g
lístky lístky šalvěje Šalvěj čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.