Nutriční hodnoty (Dýňové ragú s hlívou)
Celý recept
Energie | 3 217 kJ / 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,55 g |
Tuky | 14,89 g |
– nasycené | 8,84 g |
– nenasycené | 4,64 g |
–– mononenasycené | 3,73 g |
–– polynenasycené | 0,91 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 56,86 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 92 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 109,10 g |
– cukry | 49,48 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg oranžové dýně | Dýně čerstvá | 1000 g |
kousek kousek čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
3 - 4 3 - 4 špekáčky | Špekáček | |
250 g 250 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
lístky lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá |