Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar se šnečky)

Celý recept

Energie6 331 kJ / 1 513 kcal
Bílkoviny77,92 g
– z toho živočišné bílkoviny44,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,00 g
Tuky28,14 g
– nasycené8,25 g
– nenasycené13,04 g
–– mononenasycené7,88 g
–– polynenasycené5,16 g
––– omega 30,30 g
Vláknina10,05 g
Cholesterol 838 mg
Sodík 1,31 g
Sůl2,83 g
Sacharidy232,01 g
– cukry24,84 g
––– laktóza9,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kostka 1 kostka kuřecího bujonu Bujón kuřecí BIO 10 g
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g vepřových jater Játra vepřová 100 g
100 g 100 g strouhanky Strouhanka pšeničná 100 g
česnek Česnek čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.