Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulharská kapusta)

Celý recept

Energie3 947 kJ / 943 kcal
Bílkoviny102,01 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,01 g
Tuky13,95 g
– nasycené3,30 g
– nenasycené6,99 g
–– mononenasycené5,53 g
–– polynenasycené1,47 g
––– omega 30,09 g
Vláknina22,13 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy91,38 g
– cukry14,88 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa Vepřová kýta 400 g
1/2 kg 1/2 kg kapusty Kapusta hlávková čerstvá 500 g
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
cibuli Cibule čerstvá
olej Olej řepkový
sádlo Sádlo vepřové
1,5-2 lžíce 1,5-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 17.5 g
česnek Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.