Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú na paprice)

Celý recept

4

Energie7 699 kJ / 1 840 kcal
Bílkoviny107,56 g
– z toho živočišné bílkoviny95,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,96 g
Tuky129,95 g
– nasycené29,90 g
– nenasycené95,63 g
–– mononenasycené74,01 g
–– polynenasycené21,62 g
––– omega 34,66 g
Vláknina27,16 g
Cholesterol 192 mg
Sodík 450 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy51,28 g
– cukry23,90 g
––– laktóza7,60 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích stehenních řízků Kuřecí stehenní řízky 400 g
150 g 150 g čerstvých hub Hřib čerstvý 150 g
1 svazek 1 svazek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 120 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 dl 3 dl vývaru Vývar hovězí 300 ml
1 dl 1 dl smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 dl 1 dl zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
0,5 dl 0,5 dl oleje Olej řepkový 50 ml
0,4 dl 0,4 dl olivového oleje Olej olivový 40.00000059604645 ml
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.