Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí jablíčková přesnídávka)

Celý recept

Energie25 570 kJ / 6 112 kcal
Bílkoviny20,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,48 g
Tuky17,69 g
– nasycené5,91 g
– nenasycené7,79 g
–– mononenasycené0,67 g
–– polynenasycené7,12 g
––– omega 31,33 g
Vláknina131,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 185 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 402,00 g
– cukry1 266,67 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg jablek Jablko čerstvé 5000 g
800 g 800 g cukru Cukr bílý 800 g
2,5 l 2,5 l vody Voda 2500 ml
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.