Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s krupicí a vejcem)

Celý recept

3 porce

Energie1 742 kJ / 416 kcal
Bílkoviny18,44 g
– z toho živočišné bílkoviny13,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,03 g
Tuky21,57 g
– nasycené10,52 g
– nenasycené8,59 g
–– mononenasycené5,94 g
–– polynenasycené2,65 g
––– omega 30,29 g
Vláknina5,63 g
Cholesterol 285 mg
Sodík 632 mg
Sůl1,51 g
Sacharidy34,31 g
– cukry6,08 g
––– laktóza0,08 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 30 g
700 ml 700 ml masového vývaru (nebo vody) Vývar masový 700 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
100 g 100 g mražené zeleniny (zelenina s kukuřicí) Mrkev mražená 100 g
1 lžíce 1 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.