Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sulcová ( huspeninová) polévka)

Celý recept

Energie4 696 kJ / 1 122 kcal
Bílkoviny61,98 g
– z toho živočišné bílkoviny43,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,98 g
Tuky54,97 g
– nasycené26,65 g
– nenasycené26,55 g
–– mononenasycené16,15 g
–– polynenasycené10,40 g
––– omega 30,30 g
Vláknina56,30 g
Cholesterol 290 mg
Sodík 1,26 g
Sůl2,65 g
Sacharidy68,00 g
– cukry31,70 g
––– laktóza9,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg sulcu ( huspeniny) Huspenina 200 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 řapíky 2 řapíky celeru nebo kousek bulvy Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
zelená část pórku Pórek čerstvý
2 2 větší brambory Brambor zimní 100 g
1 1 klobása Klobása
250 ml 250 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
červená sladká paprika Paprika červená sušená
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky pepře Pepř černý
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
vývar ( já použila uzený) Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.