Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Těstoviny s dýňovo nivovým přelivem)

Celý recept

Energie11 905 kJ / 2 845 kcal
Bílkoviny100,68 g
– z toho živočišné bílkoviny35,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,38 g
Tuky84,97 g
– nasycené41,05 g
– nenasycené39,10 g
–– mononenasycené30,76 g
–– polynenasycené8,34 g
––– omega 32,80 g
Vláknina30,70 g
Cholesterol 196 mg
Sodík 3,06 g
Sůl7,60 g
Sacharidy406,10 g
– cukry28,00 g
––– laktóza5,95 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g těstovin Těstoviny pšeničné 500 g
400 g 400 g dýně na pečení v čistém stavu Dýně čerstvá 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
cca 150 g 150 g Niva (sýr s modrou plísní) Niva 50% t. v s. 150 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
cca 100 ml 100 ml smetany na vaření nebo šlehačky Smetana kravská sladká 12% 100 ml
trochu trochu vody Voda
trochu trochu sójové omáčky (lze vynechat) Sójová omáčka Tamari
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.