Nutriční hodnoty (Těstoviny s dýňovo nivovým přelivem)
Celý recept
Energie | 11 905 kJ / 2 845 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,38 g |
Tuky | 84,97 g |
– nasycené | 41,05 g |
– nenasycené | 39,10 g |
–– mononenasycené | 30,76 g |
–– polynenasycené | 8,34 g |
––– omega 3 | 2,80 g |
Vláknina | 30,70 g |
Cholesterol | 196 mg |
Sodík | 3,06 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 406,10 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 5,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 500 g |
400 g 400 g dýně na pečení v čistém stavu | Dýně čerstvá | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cca 150 g 150 g Niva (sýr s modrou plísní) | Niva 50% t. v s. | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
cca 100 ml 100 ml smetany na vaření nebo šlehačky | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
trochu trochu vody | Voda | |
trochu trochu sójové omáčky (lze vynechat) | Sójová omáčka Tamari | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |