Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Osso buco s perníkovou omáčkou a karamelizovanými cibulkami)

Celý recept

4

Energie7 304 kJ / 1 746 kcal
Bílkoviny159,77 g
– z toho živočišné bílkoviny141,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,21 g
Tuky46,38 g
– nasycené24,71 g
– nenasycené19,59 g
–– mononenasycené15,49 g
–– polynenasycené4,10 g
––– omega 30,28 g
Vláknina58,18 g
Cholesterol 439 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,51 g
Sacharidy135,86 g
– cukry94,25 g
––– laktóza0,28 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg osso buco (nebo hovězí oháňky) Hovězí kližka s kostí 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 malý celer Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 kořenové petržele Petržel kořenová čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce másla Máslo kravské 25 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
10 kuliček 10 kuliček jalovce Jalovec sušený
špetka špetka sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený
špetka špetka sušeného tymiánu Tymián sušený
2 lžíce 2 lžíce švestkových povidel Povidla 46 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce strouhaného perníku Perník strouhaný 37.5 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
silný hovězí vývar Vývar hovězí
4 4 hřebíčky Hřebíček
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
1 hvězdička 1 hvězdička badyánu Badyán 1 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
150 g 150 g malých cibulek ve sladkokyselém láku Cibulka jarní čerstvá 150 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce karamelu Karamel 15 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.