Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená krkovička, lemovaná bílou klobáskou)

Celý recept

Energie11 376 kJ / 2 719 kcal
Bílkoviny77,63 g
– z toho živočišné bílkoviny75,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,38 g
Tuky251,47 g
– nasycené123,43 g
– nenasycené125,29 g
–– mononenasycené85,17 g
–– polynenasycené40,12 g
––– omega 31,81 g
Vláknina8,05 g
Cholesterol 355 mg
Sodík 6,71 g
Sůl16,50 g
Sacharidy33,45 g
– cukry4,90 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 plátky 3-4 plátky krkovičky Vepřová krkovice
500 g 500 g vinné klobásy Klobása vinná 500 g
1 PL 1 PL hořčice z celých zrn Hořčice plnotučná 15 g
rozmarýn Rozmarýn sušený
1 PL 1 PL sušených rajčátek v oleji Rajčata červená sušená v oleji 15 g
150 g 150 g nastrouhané slaniny (šunky) Špek 150 g
3-4 3-4 kolečka uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený
čerstvý barevný pepř Pepř barevný
olej na plech Olej řepkový
1 1 velká cibule pokrájená na měsíčky Cibule čerstvá 70 g
čerstvě usušená bazalka Bazalka čerstvá
1-2 PL 1-2 PL oleje na plech Olej řepkový 16.5 ml
1 1 vejce na potření bílé klobásky Klobása
alobal
špejle

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.