Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapučínový dort)

Celý recept

Energie13 852 kJ / 3 311 kcal
Bílkoviny87,08 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky116,36 g
– nasycené17,92 g
– nenasycené82,90 g
–– mononenasycené71,00 g
–– polynenasycené11,90 g
––– omega 30,17 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 600 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy470,70 g
– cukry310,10 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
24 dkg 24 dkg cukru krupice Cukr bílý 240 g
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
8 lžic 8 lžic mletých lískových oříšků Lískový ořech mletý 120 g
oříšková Nutella Pomazánka z lískových ořechů
2 2 smetany na šlehání á 250 ml Smetana kravská sladká 30%
2 2 ztužovače smetany Ztužovač šlehačky
1 1 želatinový ztužovač Dr. Oetker Ztužovač želatinový
2-3 lžíce 2-3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 62.5 g
1 sáček 1 sáček oříškového Capuccina Cappuccino
1 1 Rama na šlehání Rostlinná šlehačka
1 sáček 1 sáček oříškového Capuccina Cappuccino
čokoládové zdobení (drobné) Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.