Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s bazalkou a tymiánem)

Celý recept

Energie8 255 kJ / 1 973 kcal
Bílkoviny333,28 g
– z toho živočišné bílkoviny327,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,18 g
Tuky54,25 g
– nasycené8,96 g
– nenasycené39,50 g
–– mononenasycené15,46 g
–– polynenasycené24,04 g
––– omega 33,26 g
Vláknina13,15 g
Cholesterol 829 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,46 g
Sacharidy33,68 g
– cukry14,62 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsa nebo 1 vykostěné kuře Kuře prso 1400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce kečupu Kečup sladký 30 ml
3 lžíce 3 lžíce tatarky Tatarská omáčka 45 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného tymiánu Tymián sušený 2.5 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky sušené bazalky Bazalka sušená 7.5 g
olej na pánev Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.