Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Františkovy banánky)

Celý recept

Energie23 879 kJ / 5 707 kcal
Bílkoviny73,63 g
– z toho živočišné bílkoviny15,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,46 g
Tuky255,17 g
– nasycené63,59 g
– nenasycené180,37 g
–– mononenasycené120,62 g
–– polynenasycené59,75 g
––– omega 34,32 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 659 mg
Sodík 582 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy770,32 g
– cukry225,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
5 balíčků 5 balíčků vanilkoveho pudinku Puding v prášku 240 g
200 g 200 g cukru moučky Cukr bílý 200 g
375 g 375 g Hery Margarín 375 g
1 ks 1 ks vejce Vejce slepičí 63 g
2 ks 2 ks žloutků Vaječný žloutek 46 g
půl půl prášku do pečiva Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.