Nutriční hodnoty (Františkovy banánky)
Celý recept
Energie | 23 879 kJ / 5 707 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,46 g |
Tuky | 255,17 g |
– nasycené | 63,59 g |
– nenasycené | 180,37 g |
–– mononenasycené | 120,62 g |
–– polynenasycené | 59,75 g |
––– omega 3 | 4,32 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 659 mg |
Sodík | 582 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 770,32 g |
– cukry | 225,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
5 balíčků 5 balíčků vanilkoveho pudinku | Puding v prášku | 240 g |
200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
375 g 375 g Hery | Margarín | 375 g |
1 ks 1 ks vejce | Vejce slepičí | 63 g |
2 ks 2 ks žloutků | Vaječný žloutek | 46 g |
půl půl prášku do pečiva | Kypřící prášek |