Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák s rajčaty a bramborem)

Celý recept

Energie2 418 kJ / 578 kcal
Bílkoviny31,32 g
– z toho živočišné bílkoviny24,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,16 g
Tuky18,85 g
– nasycené5,71 g
– nenasycené8,14 g
–– mononenasycené6,47 g
–– polynenasycené1,67 g
––– omega 30,10 g
Vláknina9,34 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 311 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy66,10 g
– cukry24,30 g
––– laktóza9,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
4 4 rajče Rajče červené čerstvé 240 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
sůl Sůl mořská
tvrdý sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.