Nutriční hodnoty (Zapečený květák s rajčaty a bramborem)
Celý recept
Energie | 2 418 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,16 g |
Tuky | 18,85 g |
– nasycené | 5,71 g |
– nenasycené | 8,14 g |
–– mononenasycené | 6,47 g |
–– polynenasycené | 1,67 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 9,34 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 66,10 g |
– cukry | 24,30 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
4 4 rajče | Rajče červené čerstvé | 240 g |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
tvrdý sýr na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% |