Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pepřové kotlety s přelivem z kondenzovaného mléka a cibule)

Celý recept

4

Energie752 kJ / 180 kcal
Bílkoviny4,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,82 g
Tuky0,67 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,22 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,00 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy32,70 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety Vepřová kotleta s kostí
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvě namletého barevného pepře Pepř barevný 15 g
cca 400 400 ml kondenzovaného mléka TATRA (2x konzerva po 310 g) Mléko kondenzované slazené
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.