Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přesnídávka)

Celý recept

1

Energie524 kJ / 125 kcal
Bílkoviny1,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,12 g
Tuky0,53 g
– nasycené0,14 g
– nenasycené0,20 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,04 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,00 g
– cukry25,73 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g okrájených a jader zbavených jablek Jablko čerstvé 100 g
60 g 60 g oloupaného banánu Banán čerstvý 60 g
5 g 5 g pískového cukru Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.