Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na houbách s vínovo-rybízovou omáčkou)

Celý recept

Energie4 319 kJ / 1 032 kcal
Bílkoviny110,01 g
– z toho živočišné bílkoviny102,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,08 g
Tuky33,12 g
– nasycené12,30 g
– nenasycené14,85 g
–– mononenasycené11,93 g
–– polynenasycené2,92 g
––– omega 30,24 g
Vláknina14,88 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 1,20 g
Sůl2,68 g
Sacharidy38,49 g
– cukry16,72 g
––– laktóza2,85 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
6-7 6-7 velkých žampionů Žampion čerstvý
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 PL 2 PL želé z rybízu
2 PL 2 PL rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 lžičku 1 lžičku mletého nového koření Nové koření mleté 5 g
1 lžičku 1 lžičku drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
2 dl 2 dl vývaru Vývar hovězí 200 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
trochu trochu sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.