Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žebrákův svátek)

Celý recept

Energie3 351 kJ / 801 kcal
Bílkoviny39,70 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky51,51 g
– nasycené10,20 g
– nenasycené32,10 g
–– mononenasycené26,85 g
–– polynenasycené5,25 g
––– omega 30,15 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 415 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy41,54 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory Brambor zimní 200 g
2 2 klobásky Klobása
hrst hrst medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
1 1 veliká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
hrst hrst strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.