Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí oháňka zadělávaná se zeleninou, jako z hotelu Šroubek)

Celý recept

4 porce

Energie18 551 kJ / 4 434 kcal
Bílkoviny200,70 g
– z toho živočišné bílkoviny187,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,56 g
Tuky366,96 g
– nasycené138,26 g
– nenasycené218,73 g
–– mononenasycené137,64 g
–– polynenasycené81,09 g
––– omega 33,28 g
Vláknina36,20 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 4,54 g
Sůl9,28 g
Sacharidy50,60 g
– cukry20,98 g
––– laktóza0,16 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg hovězí oháňky Hovězí oháňka 1500 g
200 g 200 g slaniny Špek 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 bulva 1 bulva celeru Celer bulva čerstvá 540 g
2 2 kořeny petržele Petržel kořenová čerstvá
100 ml 100 ml silného červeného vína dle chuti (či bílé) Víno červené suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.