Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo - sachrové řezy s ovocem)

Celý recept

Energie14 224 kJ / 3 400 kcal
Bílkoviny109,26 g
– z toho živočišné bílkoviny79,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,68 g
Tuky75,54 g
– nasycené27,58 g
– nenasycené32,62 g
–– mononenasycené25,37 g
–– polynenasycené7,25 g
––– omega 30,32 g
Vláknina33,02 g
Cholesterol 1,59 g
Sodík 762 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy554,20 g
– cukry415,33 g
––– laktóza9,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
370 g 370 g cukr krupice Cukr bílý 370 g
370 g 370 g nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 370 g
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
40 g 40 g kakaa Kakao prášek 40 g
120 g 120 g krupice Krupice pšeničná hrubá 120 g
1 lžičku 1 lžičku prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
1 vanička 1 vanička měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
cukr moučka dle chuti Cukr bílý
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
pokud chceme sladší přidáme cukr moučku Cukr bílý
ovoce jaké máme (já dala banány a zavařené nektarinky) Banán čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.