Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný vepřový bok)

Celý recept

4

Energie1 797 kJ / 430 kcal
Bílkoviny8,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,51 g
Tuky3,36 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené2,80 g
–– mononenasycené1,80 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,15 g
Vláknina5,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,10 g
Sůl12,10 g
Sacharidy58,20 g
– cukry42,02 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 plátků 8 plátků z vykostěného libovějšího vepřového boku Vepřový bok
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml sherry Sherry 100 ml
3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 36 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 60 g
80 ml 80 ml sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 80 ml
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.