Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka (bramboračka))

Celý recept

5 porcí

Energie2 174 kJ / 520 kcal
Bílkoviny10,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,20 g
Tuky17,35 g
– nasycené10,78 g
– nenasycené5,98 g
–– mononenasycené5,28 g
–– polynenasycené0,69 g
––– omega 30,08 g
Vláknina14,02 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy75,10 g
– cukry11,41 g
––– laktóza0,16 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 větších brambor Brambor zimní 225 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
3 lžíce 3 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 33 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrst 1 hrst sušených hub Houby sušené směs
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.